Onze algemene voorwaarden Beauty 4 U Gorinchem Hairextensions

Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op al onze activiteiten en services.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren zonder kosten worden geannuleerd. Bij een last minute annulering zal Beauty4 U € 50 per uur kosten in rekening brengen voor no show van de gereserveerde tijd.

Er dient een vooraf overeengekomen bedrag vooraf overgemaakt te worden op de rekening van Beauty 4 U voor bestelling van de extensions en om de zekerheid te hebben dat u op de afgesproken dag en tijdstip zult verschijnen. Het restant bedrag wordt u geacht ter plekke of contant of per pin te voldoen .

Ons verzorgingsadvies maakt deel uit van onze algemene voorwaarden.

Hairextensions ( extensions met een wax keratine bonding ) kunnen bij een verkeerde verzorging of te lange draagtijd schadelijk zijn voor uw eigen haar.Leef het verzorgingsadvies goed na en laat uw wax keratine extensions nooit langer dan 3 maanden ( of in overleg met ons 4 maanden ) zitten. Laat wax bonding extensions die door ons zijn geplaatst ook alleen door ons verwijderen.

Indien u de wax keratine bonding extensions zelf verwijderd of door een derde of een andere kapper laat verwijderen zijn wij niet aansprakelijk voor een eventuele schade aan uw eigen haar.

Mocht het zo zijn dat u in de eerste 2 maanden plukken wax keratine bonding extensions kwijt bent zullen wij deze kosteloos vervangen indien u gebruik heeft gemaakt van bij ons speciaal voor extensions gemaakte shampoos conditioners en masker mede als een extension borstel en u uw haar niet heeft gekleurd , Anders wijzen wij elke aansprakelijkheid van de hand. Andere verzorgingsproducten kunnen schadelijk zijn voor uw haar en de extensions. de aanschaf van de verzorgingsproducten dienen aan te worden getoond middels een bon c.q. factuur van ons.

De garantie  geldt alleen voor wax keratine extensions die bij ons of door ons zijn gezet. Terug plaatsen vind eveneens door ons plaats. Bij het inschakelen van een derde partij of een andere kapper komt deze garantie te vervallen. Wij vergoeden geen kosten die u bij een ander maakt voor herstelwerkzaamheden. Herstel wordt enkel en alleen door ons uitgevoerd.

Ook adviseren wij u altijd om niet met nat haar te gaan slapen en uw haar te vlechten voordat u naar bed gaat om klitten van de waxbondjes te voorkomen en uw haar en extensions 3 maal daags te borstelen met een extensions borstel die u bij ons kunt aanschaffen.

Indien uw extensions gaan klitten komt dit

omdat u ze niet zoals vermeld heeft verzorgt . Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid  in welke vorm dan ook.

Op alle door Beauty 4 U  Gorinchem gesloten overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. De rechter in het arrondissement van de vestingplaats van  Beauty 4 U Gorinchem alwaar de overeenkomst is gesloten  , is de rechter die bevoegdheid toekomt ter zake geschillen welke uit deze overeenkomst voortvloeien.

Voor ,tijdens en na uw  behandeling  (plaatsen van hairextensions ,weaves,microcringen hairextensions visagie nagels etc. ) bestaat de mogelijkheid

dat er foto,s of video-opnames van u worden gemaakt.Deze opnames kunnen door Beauty 4 U Gorinchem worden gebruikt voor promotiedoeleinden in verschillende media ( waaronder krant,Facebook,Bedrijfssite,Instagram ​,Twitter etc. .) u gaat hier automatisch mee akkoord zodra u gebruik maakt van onze diensten.

toevoeging per 01.01.2020

Uw Afspraak annuleren naar aanleiding van  een  herinnering  per whatsapp of messanger is niet meer mogelijk omdat afspraken minimaal 48 uur van te voren dienen te worden verzet of geannuleerd. Wij hebben een behandeltijd voor u gereserveerd en wij kunnen gedurende die periode geen andere klanten helpen maar onze kosten gaan wel door. Indien u te laat afmeld zijn wij genoodzaakt om 50 % van de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

toevoeging per 11.05.2020

 

Corona Protocol 

Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging dan willen wij u vragen om de afspraak te annuleren, wilt u kijken naar de vragen onder aan deze mail.

Probeer zoveel mogelijk op tijd te komen.

Bij binnenkomst dien jezelf je jas op te hangen en je handen te desinfecteren, verder werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Gezondheidscheck voor klanten

Medewerkers in contactberoepen moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook

moet het voor klanten veilig zijn. Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19

Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om onze klanten deze

gezondheidscheck te laten doen.

Vragen voor de klant

De klant mag niet komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord.

De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Nee Ja

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment

één of meerdere van de volgende (milde)

klachten: neusverkoudheid, hoesten,

benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden

Celsius)?

☐ ☐

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid

met koorts en/of benauwdheidsklachten?

☐ ☐

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad

(vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit

in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

☐ ☐

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe

coronavirus (vastgesteld met een

laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen

geleden contact gehad met deze

huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten

had?

☐ ☐

5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact

heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe

coronavirus is vastgesteld?

☐ ☐

------------------------------------

onze bankgegevens voor uw aanbetaling van de extensions

NL47 RABO 0335499996 t.n.v. Beauty4UGorinchem te Gorinchem

onze gegevens 

Beauty4uGorinchem te Gorinchem

tel.; 0031-681960344

Email antje@beauty4ugorinchem.com

of

Beauty4ugorinchem@outlook.com

K.v.k  Midden Nederland nr 73324809