Weaves Socaps Original

So.cap hairweave extensions noemen ze ook wel weave , weft of matten.

Hairweave extensions zijn van 100% menselijk haar.
 De Original Socap matten zijn gemaakt van haar uit India omdat Indisch haar het beste aansluit op de structuur van ons eigen haar. De extensions zijn Remy’s gesorteerd, dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan. Alle extensions zijn op professionele wijze gekleurd. De wens van onze klanten om onze verpakking naar 40-50 gram te veranderen hebben wij serieus genomen. Hierdoor is het makkelijker om uw hairweave met verschillende kleuren te plaatsen zonder dat je daar een hoop geld aan kwijt bent. Bij iemand met dun haar adviseren wij 100 gram en heeft iemand aan 2 pakken van 40-50 gram genoeg. Bij iemand met dik haar of juist heel kort haar adviseren wij 125 a 150 gram hair weave dit komt neer op 3-4 pakken van 40-50 gram. Een volume kun je gewoon plaatsen met 1 pak van 40-50 gram.

 

  • De weft is verkrijgbaar in de lengte 30cm, 40 en 50cm

  • Ze zijn er in 2 structuren zoals stijl en wavy.

  • De verpakking is per 40-50 gram.

  • In 22 kleuren leverbaar.

De keuze uit de verschillende structuren is erg ruim en er is altijd een gepaste structuur te vinden voor uw haarverlenging. Bij twijfel van de juiste kleur of structuur kunt u ons altijd een foto sturen en dan geven wij u een goed advies.

    

Hairweaves kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. De meest bekende manier is door middel van een vlechtje op de hoofdhuid. Ook leent dit product zich prima om met microrings te worden bevestigd.

  

Het is mogelijk om de extensions donkerder te verven maar het is echter niet mogelijk om de hair weave lichter te maken. Omdat de wave extensions op de fabriek al zwaar chemisch gekleurd zijn kan het gebeuren dat de gewenste kleur niet naar wens uitpakt. Na het zelf kleuren van de extensions vervalt alle garantie en is dit op eigen risico.

Vergeet tijdens het krullen of stijlen niet om een verzorgend product te gebruiken en het haar te beschermen. Onze extensions kun je heel makkelijk krullen met de krultang maar ook  stijlen met de stijltang.

weft afbeeling Socpas Original.jpg

lBron : Socaps

verzorginsadvies : Shampoo en masker van Socaps

Let op : het verzorginsadvies maakt deel uit van onze alg.voorwaarden

weaves kleurenchart Socaps.jpg